Laten we kennismaken!
NEem contact op

Geïnteresseerd in een fotoshoot, een verblijvende offerte ontvangen of is er ngo een vraag onbeantwoord?

Vul dan het formulier zo volledig mogelijk in of mail naar info@nannevanhout.nl. Ik doe mijn uiterste best om alle berichten binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Bekijk ook de FAQ en algemene voorwaarden – grote kans dat jouw vraag hier al tussenstaat. Zo niet, dan weet je me te bereiken. Liefs Nanne en we spreken elkaar gauw!

VESTIGING

Amsterdam en omgeving

E-mail

info@nannevanhout.nl

INSTAGRAM

Blijf op de hoogte via @nannegraph

FACEBOOK

Blijf op de hoogte via @nannegraph

Veelgestelde vragen

Mijn kracht ligt onder meer in het vastleggen van spontane momenten, details, portretten en horecagelegenheden. Van zakelijke doeleinden tot evenementen, en van jouw winkel of restaurant tot een lading foto’s waarmee jouw bedrijf op social media vooruit kan. Bekijk mijn portfolio om een indruk van mijn werk te krijgen. Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe ideeën, dus neem gerust vrijblijvend contact op om jouw voorstel te delen.

Blader door mijn portfolio om de sfeer van mijn stijl te proeven. Daarnaast vind ik het belangrijk om van tevoren samen te overleggen wat de wensen zijn. Vanuit hier kan ik mijn eigen creatieve invulling geven. Besluit je mij te boeken? Dan ga je akkoord met mijn fotografiestijl.

Ik ben gevestigd in Amsterdam, maar wanneer de locatie goed met het openbaar vervoer te doen is, is dat geen probleem. Let wel, bij een locatie 10 km of meer verderop komt een reis- en kilometervergoeding kijken.

Het is iedere dag van de week mogelijk om een fotoshoot te boeken.

Nee, ik werk altijd elders op een binnen- of buitenlocatie. Binnen geldt dat er voldoende daglicht moet zijn om (zonder gebruik van een flitser) de beste kwaliteit foto’s te leveren. Mijn kracht ligt in fotografie met daglicht, dus zonder flits.

Mijn streven is om alle foto’s binnen drie weken te selecteren en bewerken, maar dit kan door mijn enthousiasme zomaar al een stuk eerder zijn.

Nee, helaas niet. Wanneer ik onbewerkte of ongebruikte foto’s aan klanten meegeef, loop ik het risico dat potentiële klanten een verkeerde indruk van mijn werk krijgen. Het is dan ook niet toegestaan om de aangeleverde foto’s extra na te bewerken. Bovendien lever ik geen RAW-bestanden aan.

Besluit je een fotoshoot bij mij te boeken? Of plaats je een bestelling via de webshop? Ontzettend leuk! Wel wil ik je vragen om de Algemene Voorwaarden voorafgaand door te nemen, want hiermee ga je automatisch akkoord wanneer je via Nannegraph een fotoshoot boekt.