l e t ' s h a v e a
l i t t l e c h a t

Geïnteresseerd in een fotoshoot, een verblijvende offerte ontvangen of is er een vraag onbeantwoord?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in of mail naar info@nannevanhout.nl. Ik doe mijn uiterste best om alle berichten binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Bekijk ook de FAQ en algemene voorwaarden, ook m.b.t. de webshop. Grote kans dat jouw vraag hier al tussenstaat. Zo niet, dan weet je me te bereiken. Liefs Nanne!

VESTIGING

's-Hertogenbosch, Amsterdam en omgeving

E-mail

info@nannevanhout.nl

INSTAGRAM

Blijf op de hoogte via @nannegraph

FACEBOOK

Blijf op de hoogte via @nannegraph

Veelgestelde vragen

Mijn kracht ligt onder meer in het vastleggen van portretten en horecagelegenheden. Van zakelijke doeleinden tot evenementen, en van jouw winkel of restaurant tot een lading foto’s waarmee jouw bedrijf op social media vooruit kan. Bekijk mijn portfolio om een indruk van mijn werk te krijgen. Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe ideeën, dus neem gerust vrijblijvend contact op om jouw voorstel te delen.

Blader door mijn portfolio om de sfeer van mijn stijl te proeven. Daarnaast vind ik het belangrijk om van tevoren samen te overleggen wat de wensen zijn. Vanuit hier kan ik mijn eigen creatieve invulling geven. Besluit je mij te boeken? Dan ga je akkoord met mijn fotografiestijl.

Momenteel ben ik gevestigd in de buurt van ‘s-Hertogenbosch, maar alles binnen één uur rijden is geen enkel probleem voor mij. Ook ben ik met regelmaat in Amsterdam. Let wel, bij een locatie 10 km of meer verderop komt een reis- en kilometervergoeding kijken.

Het is iedere dag van de week mogelijk om een fotoshoot te boeken.

Nee, ik werk altijd elders op een binnen- of buitenlocatie. Binnen geldt dat er voldoende daglicht moet zijn om (zonder gebruik van een flitser) de beste kwaliteit foto’s te leveren. Mijn kracht ligt in fotografie met daglicht, dus zonder flits.

Mijn streven is om alle foto’s binnen drie weken te selecteren en bewerken, maar dit kan door mijn enthousiasme zomaar al een stuk eerder zijn.

Nee, helaas niet. Wanneer ik onbewerkte of ongebruikte foto’s aan klanten meegeef, loop ik het risico dat potentiële klanten een verkeerde indruk van mijn werk krijgen. Het is dan ook niet toegestaan om de aangeleverde foto’s extra na te bewerken. Bovendien lever ik geen RAW-bestanden aan.

Met alle plezier! Fotografie is altijd al een uitlaatklep geweest. Mijn camera gaat daarom overal mee naar toe. Mijn foto’s deelde ik sowieso op mijn lifestyle website Fashiable.nl, maar ook een groot deel verdween op mijn harde schijf. Toen fotograferen serieuzer werd, werd de droom van een webshop steeds groter. Het idee dat mijn werk op iemands muur hangt, klonk haast te mooi om waar te zijn. Op een zonnige dag hakte ik de knoop door: ik ga er gewoon voor! Na wekenlang hard zwoegen is mijn webshop nu eindelijk hier. Ik vind het super spannend, maar spat anderzijds nog nét niet van enthousiasme uit elkaar.

Het idee voor een webshop begon dus met posters, maar al snel volgde de ansichtkaarten. Ik heb altijd al een kaartenrekje gehad waarin ik mijn mooiste vondsten verzamelde. Niet eens om te versturen, maar gewoon als een soort kunstwerkje aan de muur. Of in een kleine fotolijst, want dat kan natuurlijk ook. Op de webshop van Nannegraph vind je vanaf nu mijn favoriete foto’s als posters en ansichtkaarten, voor bij jou aan de muur of als verrassing in iemands brievenbus. Alle foto’s zijn door mij op verschillende plekken in Europa gemaakt. 

De posters (vanaf € 12,92,- ) zijn in meerdere formaten verkrijgbaar, van A4 tot A0. Klik op ‘Bestel poster’ en ontdek alle beschikbare formaten. De ansichtkaarten (€ 2,75,- euro per stuk) hebben een standaard formaat, A6. Collecties wisselen, dus wacht zeker niet te lang! 

  • A0-formaat: 84,1 cm x 118,9 cm
  • A1-formaat: 59,4 cm x 84,1 cm 
  • A2-formaat: 42 cm x 59,4 cm
  • A3-formaat: 29,7 cm x 42 cm
  • A4-formaat: 21 cm x 29,7 cm

  Staat jouw gewenste poster formaat niet tussen de opties? Schroom niet en contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken. Let wel op, bij een poster of ansichtkaart op verzoek geldt een kleine toeslag.

Dat kan zeker! Wanneer je de gewenste poster in het winkelmandje stopt, verschijnen de mogelijke ophangsystemen, zoals houten posterlijstjes of een zwarte lijst. Wil je er geen? Kies dan ‘geen ophangsysteem’.

Besluit je een fotoshoot bij mij te boeken? Of plaats je een bestelling via de webshop? Ontzettend leuk! Wel wil ik je vragen om de Algemene Voorwaarden voorafgaand door te nemen, want hiermee ga je automatisch akkoord wanneer je via Nannegraph een fotoshoot boekt of een bestelling plaatst.