l e t ' s h a v e a
l i t t l e c h a t

Geïnteresseerd in een fotoshoot, een verblijvende offerte ontvangen of is er nog een vraag onbeantwoord?

Vul het formulier zo volledig mogelijk in of stuur een mailtje naar info@nannevanhout.nl. Ik doe mijn uiterste best om alle berichten binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

Neem ook de onderstaande veelgestelde vragen en algemene voorwaarden door. Misschien staat jouw vraag hier namelijk al tussen. Zo niet, dan weet je me te bereiken. Liefs Nanne!

VESTIGING

Antwerpen, maar beschikbaar in zowel Nederland als België

E-mail

info@nannevanhout.nl

INSTAGRAM

Blijf op de hoogte via @nannegraph

FACEBOOK

Blijf op de hoogte via @nannegraph

Veelgestelde vragen

Mijn kracht ligt onder meer in het vastleggen van portretten en horecagelegenheden. Van zakelijke doeleinden tot evenementen, en van jouw winkel of restaurant tot een lading foto’s waarmee jouw bedrijf op social media vooruit kan. Bekijk mijn portfolio om een indruk van mijn werk te krijgen. Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe ideeën, dus neem gerust vrijblijvend contact op om jouw voorstel te delen.

Blader door mijn portfolio om de sfeer van mijn stijl te proeven. Daarnaast vind ik het belangrijk om van tevoren samen te overleggen wat de wensen zijn. Vanuit hier kan ik mijn eigen creatieve invulling geven. Besluit je mij te boeken? Dan ga je akkoord met mijn fotografiestijl.

Geen enkel probleem. Ik woon misschien wel Antwerpen, maar Nederland is gelukkig om de hoek. Met zowel de auto als het openbaar vervoer kom ik met alle liefde naar Nederland toe om te fotograferen. Wel reken ik hiervoor een vergoeding van de gemaakte reiskosten. Deze spreken we van tevoren af, zodat hierover op een later moment geen verrassingen kunnen ontstaan

Het is iedere dag van de week mogelijk om een fotoshoot te boeken.

Nee, ik werk altijd elders op een binnen- of buitenlocatie. Binnen geldt dat er voldoende daglicht moet zijn om (zonder gebruik van een flitser) de beste kwaliteit foto’s te leveren. Wanneer we met een flitser fotograferen, is dit niet aan de orde.

Mijn streven is om alle foto’s binnen drie weken te selecteren en bewerken, maar dit kan door mijn enthousiasme zomaar al een stuk eerder zijn.

Nee, helaas niet. Wanneer ik onbewerkte of ongebruikte foto’s aan klanten meegeef, loop ik het risico dat potentiële klanten een verkeerde indruk van mijn werk krijgen. Het is dan ook niet toegestaan om de aangeleverde foto’s extra na te bewerken. Bovendien lever ik geen RAW-bestanden aan.

Besluit je een fotoshoot bij mij te boeken? Ontzettend leuk! Wel wil ik je vragen om de algemene voorwaarden voorafgaand door te nemen, want hiermee ga je automatisch akkoord wanneer je voor Nannegraph kiest. Zo is voor beide partijen alles duidelijk en kunnen we lekker aan de slag.