Creëer een online visitekaartje van jouw horecagelegenheid of winkel!

Sluit het huidige beeld dat je op jouw website en social media deelt aan bij wie jij als horecagelegenheid of winkel wilt uitstralen? Samen zetten we jouw koffietent, lunchroom, restaurant of conceptstore op de kaart met frisse foto’s op maat.

Overtuig gasten met smaakvolle en persoonlijke beelden

Het kiezen van een drink- of eetgelegenheid gebeurt tegenwoordig in de meeste gevallen online. Dit kan via jouw eigen website zijn, maar ook via Instagram of online platforms, zoals blogs. Het is daarom belangrijk om overal te laten zien wie je bent. Dit met behulp van professionele foto’s. Deze overtuigen potentiële gasten om bij jou te komen eten, en niet bij de concurrent een paar deuren verderop.

Professionele foto’s zijn daarom een logische stap om potentiële gasten een voorproefje te geven en hen over te halen om bij jou te komen eten. Overzichtelijke foto’s van het interieur zijn onder andere essentieel om een juiste sfeerimpressie naar buiten te brengen. Ook foto’s van het team en van het eten & drinken dragen bij om een aantrekkelijk beeld te schetsen.

Ben jij de trotse eigenaar van een horecagelegenheid en kan jouw website en/of social media wel een opfrisbeurt gebruiken? Ik werk graag met je samen om mooie foto’s te maken welke aansluiten bij het doel en de uitstraling van jouw bedrijf. Neem contact op, zodat we samen alles kunnen bespreken. Mail vrijblijvend naar info@nannevanhout.nl.

Ontdek hieronder enkele mogelijkheden.
Samen zorgen we voor een gepersonaliseerd pakket.

SOCIAL MEDIA (Beheer)

Onderschat de waarde van social media niet. Instagram is in het bijzonder een perfect platform om nog meer mensen te bereiken en inspireren en een warm klantcontact op te bouwen. Ik help je graag met een voorraad foto’s waarmee jij vooruit kunt. Social media beheer behoort ook zeker tot de mogelijkheden!  

GERECHTEN & Dranken

Potentiële gasten kiezen een restaurant niet alleen uit door foto’s van het interieur en aanbevelingen uit hun omgeving, maar ook om het aanbod van de kaart. Door middel van foto’s van gerechten en dranken loopt het water nog sneller in de mond. Deze optie is geschikt voor onder meer website, social media en UberEats.

EXTERIEUR & INTERIEUR

Deze optie is geschikt wanneer je foto’s voor op je website, een persbericht, brochure, drukwerk of andere publicatie nodig hebt. Denk aan het interieur, de buitenkant van het pand en overzicht van de producten die je verkoopt. Belangrijk voor horeca: deze optie is exclusief de gerechten en dranken van de kaart.

TOTAAL PAKKET

Wil je liever een compleet pakket dat inzetbaar is voor meerdere uitingen? Dat kan uiteraard ook! Denk zoal aan social media, website, Google Business, TripAdvisor, UberEats, online banners en overige offline en online printmedia. Samen spreken we jouw wensen door en stellen we een gepersonaliseerd fotopakket samen.