Zakelijke & lifestyle
fotoshoots

Heb jij een bedrijf of onderneming wiens gezicht(en) jij graag aan de buitenwereld wilt laten zien? Of organiseer je binnenkort een evenement waarvan je leuke foto’s als aandenken wilt? Ik bezorg je graag onvergetelijke foto’s!

Een portretfoto.
Een foto met karakter.

Het blijft altijd weer een bijzondere ervaring om mensen voor mijn lens te hebben staan. De een heeft duidelijk vaker model gestaan en voor de ander is het wat onwennig. Dan is het de kunst om iemand in de korte tijd te leren kennen, zodat je kunt ontdekken wat het beste werkt. ‘Doe maar alsof je danst’, is iets wat ik regelmatig zeg tijdens een fotoshoot. Je hoeft namelijk niet perfect te poseren. Het zijn juist de spontane momenten die ervoor zorgen dat iemands karakter naar voren komt op de foto’s. 

Het belangrijkste is dat iemand zich op z’n gemak voelt. Iedereen vindt het in het begin een beetje ongemakkelijk, maar daarom gaan we er gewoon iets leuks van maken. Lekker lachen en plezier maken. Eventueel jouw favoriete muziek op de achtergrond. Jij bent 100% jezelf op de foto, en ondertussen kletsen we gezellig over jouw gemaakte verre reizen, passies en lievelingseten.

Enthousiast geworden of heb je nog vragen met betrekking tot een bepaalde fotoshoot? Geen probleem. Je mag altijd mailen naar info@nannevanhout.nl. Ik probeer alle mails binnen 2 werkdagen te beantwoorden. 

Ontdek hieronder enkele mogelijkheden.
Mail je wensen voor een fotosessie op maat.

BUSINESS

Voor start-ups, MKB-bedrijven, maar ook voor alle vrouwelijke en mannelijke ondernemers en onder ons. Laat met trots zien wie je bent en wat je met jouw merk of bedrijf wilt uitstralen door middel van een set mooie bedrijfsfoto’s op maat.

LIFESTYLE: van familie- tot zwangerschapsshoot

Een merk laten schitteren, aanvulling voor jouw model portfolio nodig of gewoon veel zin om alleen of samen met jouw beste vriend(in), moeder of partner voor mijn lens te staan? Hartstikke leuk. Geef jouw wensen door, zodat we er samen iets moois van kunnen maken.

EVENTS, SOCIAL MEDIA & MEER

Organiseer je binnenkort een evenement, wil je aan de slag met social media waarvoor je foto’s nodig hebt of wil je op een andere manier jouw bedrijf, merk of product promoten? Geef jouw wensen door, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.