Webshop van Nannegraph

Posters en ansichtkaarten

Wat leuk dat je een kijkje neemt in de webshop van Nannegraph! Hier bied ik mijn mooiste foto’s als posters en ansichtkaarten aan, voor bij jou aan de muur of als verrassing in iemands brievenbus. Alle foto’s zijn door mij gemaakt op verschillende plekken in Europa.

Aanwezige formaten

De posters (vanaf € 12,92,- ) zijn in meerdere formaten verkrijgbaar, van A4 tot A0. Klik op ‘Bestel poster’ en ontdek alle beschikbare formaten. De ansichtkaarten (€ 2,75,- euro per stuk) hebben een standaard formaat, A6, maar staan natuurlijk óók reuzeleuk in een fotolijstje.

Poster inspiratie

Let’s go pimp that wall! Zit je aan meerdere posters te denken, maar vind je het lastig om een goede combinatie te bedenken? Ik denk graag met je mee. Mail hiervoor met je vraag naar info@nannevanhout.nl.

Thema's van de foto's

Bekijk hieronder de gehele collectie 35 stuks in totaal, welke allemaal als poster en ansichtkaart verkrijgbaar zijn. Collecties wisselen, dus wacht zeker niet te lang! De collectie bestaat uit meerdere thema’s, namelijk Amsterdam, Antwerpen, Kroatië, vintage auto’s & planten.

Drieharingenbrug in Amsterdam
Sint-Annatunnel in Antwerp NO.1
Sint-Annatunnel in Antwerp N0.2
Productie en verzending via PrintAPI

Belangrijk om te weten! De gehele afhandeling van iedere bestelling gaat niet via Nannegraph, maar via PrintAPI. Deze drukkerij in Groningen zorgt ervoor dat jouw bestelling met hoge kwaliteit en op professionele wijze gedrukt en verstuurd wordt. Voor hun productietijd geldt normaliter maximaal 5 werkdagen en de verzending binnen Nederland normaliter 1 werkdag. Een spoedbestelling (maximaal 1 werkdag productietijd) is bovendien mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van 7% over de productiekosten.  

Een vraag of klacht?

Voor specifieke vragen over de productie, verzending of andere vragen over jouw geplaatste bestelling kan je mailen naar info@nannevanhout.nl. Of wil je iets anders weten, zoals meer informatie over een van de posters, heb je een specifiek verzoek voor een poster of hulp nodig bij het maken van een leuke combinatie? Dat kan ook! Stuur een mail of maak gebruik van het contactformulier. Lees de algemene voorwaarden hier.

Dit zijn alle foto’s! Uiteraard blijf ik ondertussen vrolijk door fotograferen.
Volg mij op Instagram op de hoogte te blijven van de collecties en (win)acties.